Yaşam üzerine öğütler

1- Gardrobunuzda birbiri ile kolayca kombinleyeceğiniz maksimum 15 kıyafet olsun. Belli bir stiliniz, sizi çağrıştıran bir saç renginiz ve modeliniz olsun. Güzel olan yerlerinizi öne çıkarıp, diğer bölgelerinizi saklayın. İyi aksesuar kullanarak ve değiştirerek kıyafetlerinize canlılık verin. Renkli giyinin, renk skalası üzerinde yukarı aşağıya oynayın. Bazı günler, mor-yeşil-mavi, bazı günler kırmızı-turuncu kombinleri kullanın. Alışverişe çıkmak yerine pinterest ve fashiolista'da gezinin. Moda olan şeyleri beğenin, favorilerinize katın. 1 ay sonra hala beğenmeye devam ediyorsanız, zaten ilk alışverişinizde bilinçaltınızdan dışarı fırlayacaklardır. Böylelikle boşa  yatırım yapmamış olursunuz.
2- İnsanlara iyilik yapın, bedensel ve zihinsel özürlülere ve derneklerine zaman ayırın ve her gün şükredecek bir şey bulun.
3- Satın aldığınız ve kendinizin olan evde oturmakta ısrar etmeyin. Yatırımlarınızı küçük parçalara bölüp şehrin farklı yerlerine ve yeni yapılan yerlerine yatırım yapın. Kendi sosyal segmentinize en uygun mahallede, size benzeyen insanlarla birlikte oturun. Sahip olabildiğiniz en iyi mutfak ve banyonuz olsun. Evinizde mümkün olduğu kadar taş ve ahşap malzeme kullanın.Dekorasyon dergilerinden beğendiğiniz kareleri kesip saklayın. Belki günün birinde ev değiştirirken faydalı olurlar. Yatak odanızın dekorasyonunda mutlaka Mor, yeşil ve Mavi bulundurun. Böylelikle uykunuzda 4.-5. boyutlara geçişinizi kolaylaştırırsınız. Mutfakta, boğazı temsil eden mavi, kalbi temsil eden yeşil, tüm renkleri içeren beyaz, ahşap renkleri kullanın. Dünya ile bağlarınızı güçlendirmek için turuncu ve kırmızı çiçeklere mutlaka yer verin.Kristal avize ve aksesuarlar, ışığı yansıtan ve çoğaltan aynalar satın alın. Altın varaklar size zenginlik hissi verecektir, onları da bolca kullanın.
4- BİM'lerden bakliyat ve deterjan alışverişinizi, pazardan yiyeceklerinizi alın. Aldıklarınız katkısız, doğal olsun. Çocuklara katkı malzemesi içeren yiyecekler yedirmeyin.
5- Evinizde teknoloji bol olsun, tüm teknolojik aletlerinizi birbirine bağlayın, etkileşimli kullanın.
6- Yaşınız ilerlese de genç kalmaya ve genç hissetmeye devam edin.
7- Her gün 1 saat meditasyon yapın. Yukarısı ile bağlarınız güçlü olsun. Ve ne dileyecekseniz ondan dileyin.
8- Size kötü davranılırsa, kötülükle karşılık vermeyin. Ya sabredin, ya da sevgiye dönüştürün ve unutun.
9- Entellektüel olarak sizinle paylaşımda bulunan arkadaşlarınız olsun.
10- Çocuğunuzu olduğu gibi kabul edin ve sevin. Değiştirmeye çalışmayın.
11- Bu yalan dünyada ne düşlerseniz o gerçekleşir. O yüzden, titreşiminizi sakın düşürmeyin. Hayatınızdan memnun değilseniz, titreşiminizi değiştirin ve yükseltin. Yüksek titreşime geçmek, Mavi- yeşil-mor renklere geçiştir,  hızlanmaktır, beyninizde Beta dalgalarınızın yükselmesidir. Düşük titreşimler ise kırmızı/turuncu , yavaş hareket etmek, beyninizde Delta ve Theta dalgalarının yükselmesidir.
Unutmayın, titreşen her şey bir illüzyondur. Yavaşlarsanız, daha çok 3 boyutlu dünyaya yaklaşırsınız. Ancak, titreşiminizi çok yukarıya çektiğinizde tavşan deliğini görmeye ve birliğe bağlanmaya başlarsınız. Yani Tanrıya ulaşmak için  mor renge yükselmeniz, oradan beyaz ve sarı ışığa geçmeniz gerekir.Bir Thorus, ya da ışık skalası düşleyin. Kırmızı ile başlayıp mor ile biten. Tanrı bu skalanın her yerindedir. Ama en çok da kalbinizde ve doğadadır (yeşil). Bu renkler, titreşimler arasında geçiş yapmaya kendinizi alıştırın. Çünkü, bu dünya yüzeyinde tüm bu titreşimler var ve bunlara uygun deneyimler geçirirsiniz.
12- Sex, para, yiyecek, teknoloji  3 boyutlu dualistik dünyanın gerçekleridir. Renkleri kırmızı, turuncu ve sarıdır. Bu boyutlarda sorun yaşıyorsanız, bu renklere bakın,veya bu renklerdeki sebzeleri ve meyveleri yiyin (kırmızı biber, elma, çilek) ve  titreşiminizi düşürün.
13-Stereo kulaklığınızı takın, yüksek sesle cep telefonunuzda Rihanna'nın "Shine bright like a diamond" şarkısını 10 kez dinleyip kendi kendinize dansedin. Bilinçaltınız Rihanna'nın size fısıldadığı gibi bir pırlanta gibi parıldadığınızı, güzel olduğunuzu söyleyecek ve siz de sonunda ışıldamaya başlayacaksınız.
14- Dördüncü ve beşinci boyut enerjileri yeşil ve mavidir. Yerleri kalp ve boğazdır. Yeşil renklerdeki sebze ve meyveler bu boyuta geçmek, hastalıkları iyileştirmek için uygundur. Mora geçince üst boyutlara atlarsınız. Burada teknoloji, yiyecek, para yoktur. Düşlersiniz, tavşan deliğinden  dileklerinizi yukarıya bildirirsiniz, düşleriniz gerçekleşir. Bu boyutlar için size iyi gelecek renkler mor, yiyecekler ne tesadüf ki beyne benzeyen ceviz ve kahvedir. İllüzyon dünyasında yaşadığınızı unutmayın. Tanrı bizleri kendisinin benzeri olarak yarattı, diğer tüm canlılar da bizim kopyamız, hasta olan bölgeleri iyileştirmek ancak benzerini yemek, bakmak, görmek, işitmek, düşlemekle gerçekleşir.
Gördüğünüz gibi tavşan deliğinden 4-5. boyut enerjilerindeyken 3. boyut enerjisi gerektiren şeyleri, para v.s. isterseniz tabii ki gerçekleşmez. Parayı çekmeniz için 3. boyut enerjisinde olmanız gerekir.
15- Beyninizle hareket etmek, özellikle beyninizin ön frontal lobunu kullanmak, size deneyimledğiniz şeylerin mutlaka tersi ile sınandığınız dualite dünyasını getirir. Bu dünyadan kurtulmak için titreşimi yükseltmek, kalple düşünmeye ve 3. göz ile sezgisel olmaya geçmek gerekir.
Tanrı sonuçta bizlerin, bu dualite dünyasından yükselmemizi, vücudumuzda ikişer olan organlarla algıladığımız gerçekleri  (2 göz, 2 kulak, 2 beyin, 2 ayak) 3. göze ve beynimizin en tepe noktasında yeralan sakral bölgede tekleştirmek istiyor. Bu da vücudumuzu oluşturan ve bizi yaratan kutupluluğun ötesine geçip Vesica Piscis 'in tam ortasında oturmamızı gerektiriyor.
Bugün size araştırma ödevi vereceğim. Internet'te araştırarak, vücudumuzda Vesica Piscis formunda olan organları listelemenizi rica ederim. Bunlardan bir tanesi gözlerimiz. Diğerlerini de siz keşfedin isterseniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disleksi ve otizm eğitimi