Bitcoin

Dolar tarihi zirvesini yaptı. 1 USD = 2 TL oldu.  Ortadoğu'da yaşanan karışıklıklardan sonra bundan başkası beklenemezdi.
Dolar ve Euro'ya rakip bir başka para birimi daha ortaya çıktı. Sanal dünyada kullanılan Bitcoin.
Bitcoin sanal bir para birimi ve 1 Bitcoin = 100 USD. Bu para birimini kullanarak Internet'te belli yerlerde alışveriş yapıyorsunuz.

Küresel anlamda beklenti, paranın bir güç sembolü olmaktan çıkarılıp yeniden bir takas yöntemi olması yönünde. Yani, para özümüzün dışarı akması, istediğimiz şeyleri yaparken kullandığımız bir alışveriş yöntemi olacak.

Diyelim, bütün dünya vatandaşlarına birer hesap açtılar, bu hesaplara da 10,000 Bitcoin yatırdılar. Artık hepimizin geçim sıkıntısı diye bir şeyi kalmaz. Bu bitcoinleri ihtiyaçlarımız için harcayıp yaşamımızı idame ettirebiliriz.
Bitcoin'in de arkasına Altın gibi değerli madenleri koydunuz mu başka bir para birimine ihtiyaç kalmaz. Para üzerinden oynanan tüm oyunlar bir anda biter.
Ortadoğu'daki tüm petrol kuyularını kapatıp Güneş panellerine geçtiğinizde de Ortadoğu'daki halkın manipülasyonu biter.
Enerji bedava, para bedava. Artık kavga edecek bir şeyimiz kalmaz. İnsan üzerinde oynanan tüm oyunlar bu 2 değişimle bitmiş olur.
Artık ne kimyasal silaha, ne savaşa, ne de birbirimizi öldürmeye ihtiyaç kalır.
Bizler de doğa ile bütünleşik, organik beslenen, hastalanmayan, ileri teknoloji ürünü kullanan yeni nesil insan haline dönüşürüz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disleksi ve otizm eğitimi