ATB Klinik Araştırma

AutoTrainBrain, 14 elektroddan okuma yapan eMotiv EPOC+ baslik ile birlikte kullanilan ve disleksik kisilerin bilissel performanslarini, 20 ve daha fazla evde kullanimda kalici olarak iyilestiren bir mobil telefon yazilimidir. AutoTrainBrain, literatürde yeri olan ve dislekside pozitif yönde etkili oldugu bilinen nörogeribildirim ve çoklu duyu ögrenme yaklasimlarini temel almaktadir. AutoTrainBrain, HMS Health Mobile Software Saglik Mobil Yazilim A.S. tarafindan üretilmistir. TÜBITAK 1512,Avrupa Birligi ve Türkiye Cumhuriyeti tarafindan finanse edilmistir. Klinik araştırmamız, Prof Dr Serap Teber'in Sorumluluğunda Ankara Tıp Fakültesi'nde yapılmaktadır. Kontrol grup çalışması, Psikolog Meltem Kırmızı tarafından İzmir'de yapılmaktadır.
Araştırmamız ile ilgili KAEK ve TİTÇK onay belgelerini, BGOF belgelerini sitemizde bulabilirsiniz.40 kişi Ankara için , 20 kişi İzmir için 7-10 yaşlarında disleksik çocuğun yönlendirilmesini rica ederiz. Gönüllülere herhangi bir ödeme yapılmayacaktır ve kendilerinden bir ödeme alınmayacaktır. Ankara'daki disleksik çocukların muayenesini Prof Dr Serap Teber Hocamız yapacak, deneylere katılımını uygun bulması halinde deneylere alınacaktır. Bu sebeple, öncelikle Prof Dr Serap Teber'in sekreteryasından randevu alınmasını rica ederiz. İzmir'deki katılımcılar, kontrol grup olarak atanacak ve Psikolog Meltem Kırmızı deneylere katılıp katılmayacağına karar verecektir. Kendisinden randevu alınmasını rica ederiz.
Prof Dr Serap Teber (Çocuk Nöroloğu)Ankara Üniversitesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi 0-312- 595 63 56 0-312- 595 64 04
Psikolog Meltem Kırmızı 0-533-140 73 02

www.autotrainbrain.com

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disleksi ve otizm eğitimi

Bias and Variance