Covid-19


Sayın Auto Train Brain topluluğunun üyeleri,

Yaşam belleğimizde varolmayan bir salgın durumu olan Covid-19’dan etkilenen tüm insanlara kalplerimiz ve düşüncelerimizle destek olmak isteriz. Umarız hepiniz ailelerinizle birlikte güvendesiniz.

Ekibimiz uzaktan çalışıyor ve bu dönemde yaşanabilecek olan stres ve kaygıyı yönetmek için elinden geleni yapıyor.

Auto Train Brain, çocukların ve yetişkinlerin beyin performansını artırmayı amaçlayan bir yazılım ve kalıcı olarak bilişsel seviyemizi artırıp anksiyete ve kaygıyı, genel olarak stres tepkisini azaltıyor.

Çevrimiçi kurslara taşınan okulların, virüsün yayılmasını önlemek için operasyonlarını ne süreyle kapatacakları belli değil. Özel çocuklarımızın gittiği özel eğitim imkanlarını normal okullar gibi ev ortamına taşımak her zaman mümkün olamayabiliyor. Özel eğitim ve bilişsel performans artışını online gerçekleştirme işini yurtiçinde üretilmiş, yerli ürünlerle karşılamak, en azından yediğimiz içtiğimiz her şeye şu aralar dikkat etmek kadar önemli.

Bu belirsiz zamanlarda topluluğumuza ve desteğinize çok minnettarız.

İnsan beyni esnektir ve uyum yeteneğine sahiptir.  Bu kabustan da daha deneyimli ve tecrübeli bir şekilde olgunlaşarak çıkacağız.  Lütfen kendinize ve birbirinize iyi bakın. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen müşteri hizmetleri ekibimiz aracılığıyla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Sevgilerimizle,

Auto Train Brain ekibi
www.autotrainbrain.com


Bu blogdaki popüler yayınlar

Disleksi ve otizm eğitimi

Bias and Variance